Werknemer

Werknemer

Bewust werken klinkt logisch. Toch is het voor veel werknemers niet logisch. Die zitten vastgeroest en bewegen niet mee met de snelle veranderingen die een baan soms met zich meebrengt. Maar waarom zou je jaren hetzelfde werk doen of bij dezelfde werkgever werken als je er niet (helemaal) gelukkig van wordt? Je werk kan nog zoveel comfort geven, maar krijg je daar energie van? Door regelmatig bewust stil te staan bij wat je doet en waarom, kun je keuzes maken die jou in beweging zetten.

Coachingstraject
Ik help om die beweging in gang te zetten. Een kleine of grote stap, het is voor iedereen anders. Als je ongemotiveerd en zonder plezier naar je werk gaat, wil dat nog niet zeggen dat je meteen voor een andere baan moet gaan. Soms gaat het niet om de inhoud van je werk, maar om randzaken waardoor jij niet lekker in je vel zit. Door daar bewust bij stil te staan ben je in staat om oplossingen te vinden en keuzes te maken.

Vitaal in Business en Bewust Werken richt zich onder andere op de volgende onderwerpen:
*Loopbaancoaching & Talentenonderzoek
*Leefstijlcoaching
*Stress en burn-out coaching
*Persoonlijk leiderschap

Tijdens het traject gebruik ik verschillende tools en vragenlijsten om inzichtelijk te maken waar je valkuilen liggen. Tevens gaan we in op jouw drijfveren. Vervolgens maken we samen een plan hoe jij het beste in beweging komt en hoe je in de toekomst bewustere keuzes maakt op werkgebied.

Liever een korte sessie?
Heb je geen coachingstraject nodig, maar wil je wel graag in beweging komen en kun je iemand gebruiken die met jou meedenkt? In een kortdurende sessie van 2 uur geef ik je tips en ideeën over je verdere carrière. De kosten hiervoor zijn € 150,-. Blijkt na deze sessie dat je toch behoefte hebt aan een vervolg, dan worden deze kosten in minder gebracht op het coachingstraject.

Voor werkgevers
Ben je een werkgever die een individuele werknemer in beweging wil krijgen? Of ben je werkgever en wil je wat handige tips op het gebied van positief leiderschap? Neem gerust contact met mij op voor een kennismaking.